Mobila bucatarie, mobilier birou, mobila la comanda 


Suna acum!
Vodafone: 0729.979.762

Cosmote: 0763.04.69.04

Cum comand?

Intrebari frecvente Cum cumpar?

 

  1.Schita: Daca aveti o schita cu modelul si dimensiunile mobilei dorite, puteti obtine o oferta de pret trimitand un email. Daca doriti consultanta in aceasta privinta (proiectare, masuratori, etc.) precizati despre ce anume este vorba si un reprezentant al firmei noastre se va deplasa la dvs. pentru a lua masurile necesare estimarii unui cost.

  2.Termenul: Durata fabricarii mobilierului poate fi intre 7-21 de zile lucratoare (in functie de complexitatea si volumul cererii dvs).

 

 Cum platesc?


Plata se face in doua etape:

  1. Avansul care reprezinta 50% din valoarea comenzii se poate achita prin virament bancar sau numerar in momentul lansarii comenzii ferme. Pentru avans se elibereaza factura si chitanta.
  2. Restul platii se va efectua dupa montajul mobilierului.

 Cum primesc marfa?

 

Dupa executarea comenzii, echipa noastra se va deplasa la sediul Dvs pentru a efectua montajul. Transportul si montajul sunt GRATIS.


Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

Mobila pentru casa: Mobila bucatarie Mobila dormitor Mobila living / sufragerie Mobila copii Mobila tineret Dulap usi glisante Usi glisante Mobila hol Mobila baie Dressing Mic mobilier
Mobila birou: Mobila birou Birouri manageriale Birouri operationale Bibliorafturi Rollboxuri
Mobila la comanda: Mobilier hotel Mobila pensiune Mobila gradinita Mobila spatiu comercial
Mobila bucatarie, mobilier birou, mobila la comanda