Mobila bucatarie, mobilier birou, mobila la comanda 


Suna acum!
Vodafone: 0729.979.762

Cosmote: 0763.04.69.04

Despre noi

Despre noi Despre noi Despre noi Despre noi Despre noi

                   Unde gasiti mobilierul dorit? Acum puteti comanda la noi mobila mult visata!


   Site-ul www.mobila-mobila.ro este specializat in productia mobilierului pentru bucatarie, dormitor, living, birou, mobila tineret, precum si a mobilierului pentru spatiu comercial, gradinita, pensiuni si hotel. De asemenea realizam usi glisante, dulapuri cu usi glisante, dressing-uri.


   Toate produsele sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei moderne, in conformitate cu cele mai noi standarde de pe piata romaneasca. Echipa noastra realizeaza schitele proiectelor, in urma carora vi se da o evaluare de pret, iar GRATUIT veti beneficia de transport, montaj si consiliere in design interior.

 

   Un obiectiv important al politicii noastre este studierea cererii dumnevoastra, astfel incat vom produce mobilierul pe care il doriti: mobilier stilat, durabil si functional. Materialele si accesoriile utilizate pentru confectionarea mobilei sunt de foarte buna calitate, import Austria.


   Prin mobila la comanda nu sunteti limitat doar la alegerea unui anumit model. Noi va ajutam sa primiti mobila care reflecta dorintele si gusturile dumnevoastra.


Satisfacem cele mai exigente gusturi. Va asteptam!


Echipa www.mobila-mobila.roDatorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

Mobila pentru casa: Mobila bucatarie Mobila dormitor Mobila living / sufragerie Mobila copii Mobila tineret Dulap usi glisante Usi glisante Mobila hol Mobila baie Dressing Mic mobilier
Mobila birou: Mobila birou Birouri manageriale Birouri operationale Bibliorafturi Rollboxuri
Mobila la comanda: Mobilier hotel Mobila pensiune Mobila gradinita Mobila spatiu comercial
Mobila bucatarie, mobilier birou, mobila la comanda