Mobila bucatarie, mobilier birou, mobila la comanda 


Suna acum!
Vodafone: 0729.979.762

Cosmote: 0763.04.69.04

Reparatia si restaurarea mobilei

Reparatia si restaurarea mobilei Reparatia si restaurarea mobilei Reparatia si restaurarea mobilei

   Reparatia si restaurarea mobilei nu este un lucru deloc usor. Pentru a darui o a doua viata chiar si unei simple comode trebuie sa cunoasteti o multime de trucuri, tehnici, si desigur sa fie prezenta o mare dorinta de a reusi.


   Sunt diferite motive pentru care mobilierul devine uzat: interventii ale unor persoane neavizate, pastrarea in conditii improprii (umezeala, expunere prelungita la razele soarelui, pete, etc), insa cel mai des din cauza manevrarii, transportarii, si desigur un factor important este timpul.


   Prima etapa de reparatie si restaurare consta in examinarea vizuala, se stabilesc esentialele deteriorari, se pun la indemana instrumentele de lucru. Daca suprafatele din lemn a mobilierului sunt deteriorate de carii, atunci se achizitioneaza rasini speciale dupa efectuarea dezinfectiei obligatorii. Colturile rupte, lovite, comprimate impun interventii ferme: taierea bucatii, a partii respective si refacerea totala din acelasi material. 


    A doua etapa de restaurare a mobilei consta in indepartarea finisajului vechi (daca este posibil) si acoperirea mobilierului cu un alt strat cat mai uniform de culoare.


    Procesul propriu zis de restaurare a mobilei presupune: prelucrarea de fisuri, urme de lovituri, restabilirea finisajului. Pentru toate lucrarile se utilizeaza materiale identice sau aproape identice ca culoare, textura, calitate. Partile care se inlocuiesc nu se fixeaza prin cuie, cleme metalice, suruburi. Folosirea unor piese metalice pentru consolidarea lemnului, a palului melaminat distrug in timp, prin contractari si dilat─âri succesive.

 

   In caz ca nu reusiti personal sa va reconstituiti mobila, puteti mereu apela la noi pentru un mobilier nou.

 

   Va asteptam!

 


 


    

 

 

 
Cum se combina stilul modern cu cel traditional?

Cum se combina stilul modern cu cel traditional?


     Combinand stilurile traditionale si moderne de mobilier, aveti posibilitatea de a crea un spatiu personalizat si original.      Exista trei considerente majore de care trebuie sa tineti cont inainte de a imbina stilul modern cu cel traditional.   1. Modern sau traditional      In primul rand trebuie sa hotarati ce stil se potriveste spatiul ...


citeste mai departe »Datorita procesului de optimizare a imaginilor, culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul. Preturile se pot modifica fara o notificare prealabila. Va rugam verificati preturile telefonic.

Mobila pentru casa: Mobila bucatarie Mobila dormitor Mobila living / sufragerie Mobila copii Mobila tineret Dulap usi glisante Usi glisante Mobila hol Mobila baie Dressing Mic mobilier
Mobila birou: Mobila birou Birouri manageriale Birouri operationale Bibliorafturi Rollboxuri
Mobila la comanda: Mobilier hotel Mobila pensiune Mobila gradinita Mobila spatiu comercial
Mobila bucatarie, mobilier birou, mobila la comanda